6 rregullat qe cdo pronar qeni duhet t'i dije!1. Qenit duhet t'i flitet me zerin tend normal prej te rrituri


2. Qeni nuk duhet bere me turp duke i veshur bluze kashmiri dhe kordhele Louis Vuitton Malletier

3. Qeni nuk ha chow mein apo springrolls dhe nuk ushqehehet me chopsticks4. Qeni nuk mbahet ne canten e krahut, nese nuk eshte cante specifike per qen
5. Qeni nuk ka fashion blog        
6.Qenit nuk i hidhet parfum


0 comments:

Post a Comment

 

Blogger news

No news this time

About the blog

The best and most clever blog you have ever came across

About me

Tirana-Cardiff-London